Welkom bij Huize Kwast – Een kindvriendelijk restaurant!

Bij Huize Kwast zijn we kindvriendelijk en verwelkomen we graag gasten van alle leeftijden, en we zijn trots op ons kindvriendelijke restaurant. Wij begrijpen dat uit eten gaan met kinderen soms een uitdaging kan zijn, maar bij ons wordt het een plezierige ervaring voor het hele gezin!

Speelhoek

Onze kindvriendelijk ingerichte speelhoek biedt een veilige en leuke omgeving waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl u geniet van uw eten en/of drinken. Met speelgoed, boekjes en puzzels is er altijd iets te doen voor onze jongste gasten. Zo kunnen ouders ontspannen en genieten van hun borrel, lunch en diner, wetende dat de kinderen het ook naar hun zin hebben.

Kleurplaten en Kleurtjes

Creativiteit wordt bij Huize Kwast aangemoedigd! Aan tafel krijgen kinderen een pakket met kleurplaten en kleurtjes, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl ze wachten op hun eten. Van kleurrijke tekeningen tot uitdagende puzzels, er is voor ieder kind iets leuks om mee aan de slag te gaan.

Kindermenu

Ons kindermenu is speciaal samengesteld om de kleintjes te laten genieten van smakelijke en voedzame gerechten. Van klassieke favorieten zoals poffertjes en frietjes tot gezondere opties zoals verse tomatensoep of een bakje yoghurt – er is voor elk kind iets lekkers te vinden. Onze gerechten zijn met zorg bereid en we houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Bij Huize Kwast streven we ernaar om een gastvrije en plezierige omgeving te creëren voor gezinnen. Kom langs en ontdek hoe gezellig en ontspannen uit eten gaan met kinderen kan zijn. Wij kijken ernaar uit om u en uw gezin te verwelkomen!

Reserveer nu uw tafel en ervaar het zelf!

kindvriendelijk restaurant huize kwast

Afbeeldingen en kleding van Z8